Imola hobbija
Szeretem a csokit x3X.3Wikipedia: X.3 is an ITU-T standard indicating what functions are to be performed by a Packet Assembler/Disassembler when connecting character-mode data terminal equipment, such as a computer terminal, to a packet switched network such as an X.25 network, and specifying the parameters that control this operation.

Olvasás
Az én egyik hobbim az olvasás.Igazán kikapcsoló időtöltés,főleg ha egy fantasy könyvet olvasol,mert akkor mondjuk nem annyira kikapcsoló,inkább izgalmas.Elég sok könyvet olvastam már,ezeknek nagy része fantasy könyv és kötelező olvasmányok.Bemutatnék párat ezekből.(a legtöbb az Alexandra könyvesboltokban kapható)


Peter Freund - Misztéria
Ez van a könyv hátulján:
A mi világunkkal párhuzamosan is létezik egy világ,Misztéria.Ebben a veszedelmes lényekkel,bonyolult formációkkal és ősi titkokkal teli másik világban nyomoz egy fiú a múltja,a barátai után - és keresi a legfontosabbbat:ki is ő valójában. A mi világunkban Nikónak hívják,anyjával él,aki nem árulja el neki,ki volt az apja.Tizennégy éves a fiú,amikor egy nap a padláson furcsa folyosóra talál,melyen keresztül a Homály mögötti világba kerül.Élnek itt sárkányok,alakváltók, emberek és alwék,de mindenekelőtt egy gonosz uralkodó...

A könyvnek még 2 másik része is van:Ayani,a sólyom lánya + Sinkkalion,a sors kardja.
Nekem ez az egyik kedvenc könyvem.
26 fejezetes, 380 oldal.

 

 

 

Charles T. Rose - Álomlabirintus
Ennek a könyvnek van egy kisebb érdekessége.
Alapvetően így néz ki :                De ha leveszed a védőfelületet akkor ilyen:
  

David Cunningham az Őrizők nemzetségéből származik.Az ő feladatuk,hogy védelmezzék az álomvilág és az emberi világ vágyait,és megóvják mindkét világot a gonoszságtól.Barátai és családja segítségével Davidnek kell megakadályoznia egy démoni terv megvalósulását, és vissza kell zárnia fogságába a minden álmot könyörtelenül elnyelő Labirintust,mely önálló életre kel.

Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet,maga a megfogalmazás nagyon szép,és még vicces jelenetekkel is gazdag.Ez a könyv szintén trilógia,még pedig a következő részekkel:
második rész - Az utolsó völgy
harmadik rész: - Boszorkánytánc
15 fejezet,de ezek naaagyon hosszú fejezetek,és szinte le se birod tenni. 302 oldal.Elisabetta Gnone - Fairy Oak,az ikrek titka
 Ez a könyv,nos,az előző kettőtől elég messze van.Aranyos a sztori,de én inkább kisebbeknek ajánlanám,nem a velem egykorúaknak.E/1.-ben olvashatjuk el.

Történetünk elmesélőjének eléggé érdekes neve van:Haboldogleszekfelismeredmertelmondomrögtönneked.Rövidebben ezt a tündért csak Felinek hívják
.Ő vezeti ezt a kis naplószerűséget,mint dajkatündér,aki az ikrekre vigyáz,elkiséri őket a suliba,minden kis csínyükről próbálja őket lebeszélni,de csak kevésszer hallgatnak rá.A lányok átélnek mindenfélét: szerelmesek lesznek,tiltott helyekre mennek,stb. Az egyik lány fény,míg a másik sötétboszorkány.


Igazából ez a könyvecske nem fogott meg annyira,de szépek voltak benne az illusztrációk.

51 fejezet(ezek nagyon rövidek) és 290 oldal.

 

 

Hírek

  • Új anime ismertetőő
    2013-03-29 17:50:30

    Nemrég(Na jó,azért van vagy 2 hete xD) feltettem az egyik kedvenc animém,a Fairy Tail ismertetőjét.Lehet hogy kicsit furcsán hangzik a neve,mivel magyarul "tündér farok" -nak mondanánk,de igazából egész aranyos a története.Mindenkinek ajánlom! :3

Szavazás

Szerinted melyik a legfinomabb csoki?
Milka
Boci
Tibi
KitKat
Pöttyös túrórudi
Asztali nézet